Whey protein ISO 100 2200 g Dymatize
Kód: 89-578-239-1 89-578-239-4 89-578-239-18 89-578-239-19 89-578-239-6 89-578-239-16 89-578-239-98 89-578-239-331 89-578-239-335 Zvoľte variant



Podrobný popis
ISO 100 neobsahuje takmer žiaden tuk a laktózu. Jedná sa o veľmi kvalitnú a rýchlo sa vstrebávajúcu bielkovinu, čo z neho robí ideálny proteín po intenzívnom trénigu. Hlavnou výhodou ISO 100 je jeho rýchla absorbcia a plné spektrum sŕvátkových peptidov a voľných aminokyselín, čo umožnuje rýchlejšiu regeneráciu a zlepšenie dusíkovej (nitrogénovej) bilancie pre optimálny fyzický výkon. Vďaka nízkemu podielu tuku a laktózy je ISO 100 ideálny doplnok pre nárast kvalitnej svalovej hmoty, bez zbytočnej tvorby a ukladania podkožného tuku.
Nutričné hodnoty
| ISO 100 2270 g (fudge brownie) | ||
| Veľkosť 1 dávky: 31,7 g | ||
| Počet dávok v balení: 71+ | ||
| Nutričné hodnoty | 1 dávka (31,7 g) | % ODD* |
| Kalórie | 110 kcal | ** |
| kalórie z tuku | 5 kcal | ** |
| Tuky | 0,5 g | 1% |
| z toho nasýtené | 0 g | 0% |
| trans tuky | 0 g | ** |
| Cholesterol | 5 mg | 2% |
| Sodík | 160 mg | 7% |
| Draslík | 290 mg | 8% |
| Sacharidy | 2 g | 1% |
| z toho vláknina | 1 g | 4% |
| z toho cukry | 1 g | ** |
| Bielkoviny | 25 g | 50% |
| Vitamín A | 0% | |
| Vitamín C | 0% | |
| Vápnik | 15% | |
| Železo | 4% | |
| *odporúčaná denná dávka | ||
| **denná dávka nie je stanovená | ||
Zloženie
Hydrolyzovaný sŕvátkový proteínový izolát, sŕvátkový proteínový izolát, alkalizované kakao (príchuť čokoláda), prírodné a umelé arómy, soľ, sójový lecitín, chlorid draselný, sukralóza, extrakt z listov stévie.
Kľúčové výhody
-
okamžitá rozpustiteľnosť
-
jedna dávka obsahuje cca 24 g bielkovín
-
takmer nulový podiel sacharidov a tukov
-
najjednoduchšie stráviteľný a najkvalitnejší sŕvátkový proteín na súčasnom trhu
Odporúčané dávkovanie
Dodatočné parametre
| Kategória: | Srvátkové proteíny |
|---|---|
| EAN: | — |
| Forma: | Prášok |
| Počet dávok: | 73 |
| Veľkosť balenia: | 2200 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
