Novinka
Blood And Guts - AminokyselinyBlood And Gutsod: 22,00 €
Metabolic Mass Gainer - AminokyselinyMetabolic Mass Gainerod: 49,90 €
Iso Lactofree Protein 85% - AminokyselinyIso Lactofree Protein 85%od: 27,00 €
Shadowhey - AminokyselinyShadowheyod: 51,90 €
Náš tip
Yummy Oats - AminokyselinyYummy Oatsod: 17,00 €
Whey Protein 80% - AminokyselinyWhey Protein 80%od: 21,00 €
Tribandrol® gen.2 - AminokyselinyTribandrol® gen.2od: 42,90 €
Anabolic Mass - AminokyselinyAnabolic Massod: 39,90 €
  /   Aminokyseliny   /   Glutamín   /  

Mega Glutamine

Glutamín - Aminokyseliny

Mega Glutamine

12345
12345Hodnotilo 0 zákazníkov
Ohodnotiť produkt
100%-ne čistý L-glutamín.
Glutamín - Aminokyseliny



  

Varianty tohto výrobku

 BalenieVariantPočet dávokDostupnosťBežná cenaUšetríteVaša cenaKúpiť 
 120 kaps.120 kaps.60 Skladom17,90 €11%16,00 €
 
 

100%-ne čistý L-glutamín.

Je to prakticky nenahraditeľná anabolická a antikatabolická aminokyselina! Glutamín je najčastejšie sa vyskytujúca aminokyselina v ľudskom organizme. Glutamín tvorí až 60% voľných aminokyselín vo svaloch. Pri rôznych stresových situáciách, ako sú napríklad obdobie pred a po tréningu, je glutamínová potreba zvýšená v takej miere, že množstvo vytvorené v organizme už nestačí na pokrytie tejto potreby. Kvôli týmto okolnostiam sa stáva glutamín esenciálnou aminokyselinou. Okrem svalov, potrebujú glutamín aj iné tkanivá. Tráviaci a imunitný systém ho využíva jednak ako zdroj energie a zároveň ako prekurzor nukleotidov (nukleotidy sú organické molekuly, ktoré sú hlavnými zložkami transportných molekúl, ako aj DNK a RNK). Profitujú z nich hlavne tkanivá s rýchlym delením buniek, ktoré majú veľkú potrebu energie. Pozitívne aspekty glutamínu: stimuluje produkciu rastového hormónu, znižuje únavu, zväčšuje objem buniek, posilňuje imunitný systém a tráviaci trakt, zvyšuje syntézu glykogénu. Užívanie glutamínu zabezpečí optimálnu úroveň glutamínu a maximalizovanie objemu svalových buniek. Svalová hmota rastie z tréningu na tréning.

 

Odporúčané dávkovanie

Užívajte 2-4 kapsuly 2-4 krát denne - pred a po tréningu a/alebo pred spaním (za účelom zvýšenia úrovne rastového hormónu a bojovania s nočným katabolizmom).

 

Zloženie

Mega Glutamine zlo

Upozornenie

Tento produkt je určený pre zdravých dospelých ľudí nad 18 rokov! Prestaňte užívať, alebo sa poraďte so svojim lekárom ak na sebe spozorujete negatívnu reakciu, alebo vedľajšie účinky. Užívanie konzultujte so svojim lekárom ak ste liečený alebo máte diagnostikovanú nejakú chorobou a užívate liek na predpis alebo voľne predajný. Nepoužívajte ak ste tehotná, chcete otehotnieť, alebo dojčíte. Nie je určené pre deti! 

Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Určené pre zvláštnu výživu. Produkt nie je náhradou vyváženej, rôznorodej stravy a zdravého životného štýlu! 
Prešlo testami na nezávadnosť voči ľudskému zdraviu. Neobsahuje látky dopingového charakteru.

Skladujte na suchom a chladnom mieste, mimo dosah slnečného žiarenia, starostlivo uzavreté! Výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí!

Výrobca, dovozca a distribútor nezodpovedajú za škody spôsobené nevhodným užívaním alebo skladovaním.

Informácie pre alergikov

Produkt bol vyrobený v prevádzke so spracovávaním zložiek mlieka, vajec, gluténu, sóje, lieskových orieškov, arašíd, zelera, rýb a kôrovcov. Nevhodné pre osoby alergické (precitlivené) na niektorú z látok uvedených v zložení produktu.

Scitec_nutrition-logo